Τοποθεσία
mouria studios & apartments


Η τοποθεσία του συγκροτήματος Μουριά είναι σε θέση να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διακοπών που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του επισκέπτη του.

Το κατάλυμα βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Λαγανά και μόλις λίγα μέτρα μακριά από το κέντρο της περιοχής. Ο Λαγανάς είναι ένα θέρετρο γνωστό για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά του, αλλά και την καταπληκτική ρηχή και αμμώδη παραλία του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παραλία προστατεύεται από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου, μιας και την έχει επιλέξει το απειλούμενο είδος χελώνας Καρέτα-Καρέτα για την ωοτοκία του.

Οτιδήποτε μπορεί ενδεχομένως να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στη Μουριά βρίσκεται σε μόλις λίγα βήματα μακριά. Μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ-κλαμπ, ταβέρνες και beach bars σας περιμένει να συμπληρώσετε τις διακοπές σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γεμάτος ζωή ο Λαγανάς είναι σε θέση να παρέχει ξέγνοιαστες διακοπές, ενώ η χρήση οχήματος δεν είναι απαραίτητη. Ωστόσο, θα σας συμβουλεύαμε να ενοικιάσετε κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανάκι και να επισκεφθείτε όλες τις όμορφες γωνιές που το νησί έχει να σας χαρίσει.

Αποστάσεις

  • Πλησιέστερη παραλία: πάνω στην παραλία του Λαγανά
  • Εστιατόρια, Καταστήματα, Μπαρ, Κλαμπ, κτλ.: σε μικρή απόσταση με τα πόδια
  • Διεθνής Αερολιμένας Ζακύνθου (ZTH): 7χλμ
  • Πόλη της Ζακύνθου & κεντρικό λιμάνι: 7,5χλμ
ΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθος