Τοποθεσία
mouria studios & apartments


Η τοποθεσία του συγκροτήματος Μουριά είναι σε θέση να προσφέρει μοναδική εμπειρία διακοπών δίπλα στη θάλασσα.

Βρίσκεται ακριβώς στην παραλία του Λαγανά και μόλις μια λίγα μέτρα μακριά από όλες τις ανέσεις. Ο Λαγανάς είναι ένα θέρετρο γνωστό για την κοσμοπολίτικη του ατμόσφαιρα, αλλά και την καταπληκτική μακριά, ρηχή, αμμώδη παραλία του, η οποία προστατεύεται από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο, λόγω του ότι το απειλούμενο είδος χελώνας Καρέτα-Καρέτα χρησιμοποιεί την ακτή της να γεννήσει τα αυγά της.

Οτιδήποτε θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας βρίσκεται σε μόλις μερικά βήματα μακριά. Μια μεγάλη ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ-κλαμπ, ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ στην παραλία, αλλά ακόμα και χώροι δραστηριοτήτων (όπως μπόουλινγκ).

Γεμάτος ζωή ο Λαγανάς είναι σε θέση να παρέχει ξένοιαστες και ανεξάρτητες διακοπές, ενώ η χρήση να όχήματος δεν είναι απαραίτητη.

Το συγκρότημα Μουριά βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, έτσι τα πρωινά θα βρεθείτε να σας ξυπνάει το καλοκαιρινό αεράκι, ενώ τα βράδια θα απολαμβάνετε το ποτό σας ατενίζοντας τον έναστρο ουρανό που θα αντικατοπτρίζετε στη θάλασσα.

Αποστάσεις

  • Πλησιέστερη παραλία: παραλία Λαγανά 25μ
  • Εστιατόρια, Καταστήματα, Μπαρ, Κλαμπ, κτλ.: σε μικρή απόσταση
  • Διεθνές Αερολιμένας Ζακύνθου (ZTH): 7χλμ
  • Πόλη της Ζακύνθου & κεντρικό λιμάνι: 7.5χλμ
ΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθοςΖάκυνθος